ILLUSTRATIES

 

 

 

 

 

Illustraties, tekeningen, cartoons en alles wat getekend kan worden.

 

Diverse handmatige en digitale illustratie stijlen alle illustraties digitaal voor druk, web of direct in vormgeving.

 

 

 

 

ILLUSTRATIEF

Illustratief is bijna alles te tekenen. Alle onderwerpen en voorstellingen zijn mogelijk in diverse stijlen. Dus ook als een foto lastig is te maken is een illustratie een uitkomst.

 

 

 

KARAKTER POPPETJES ILLUSTRATIES

Getekende karakter poppetjes zijn niet leeftijdsgebonden, van baby's en kinderen tot jongeren en volwassen en in allerlei situaties te plaatsen. Niet mode of trend gevoelig, altijd vrolijk en speels en kleurrijk te gebruiken. Diverse karakters mogelijk.

 

 

 

CARTOON TEKENINGEN

Een cartoon tekening kan een cartoon figuurtje zijn maar ook materialen of producten of situaties. Een cartoon verhaal in meerdere tekeningen of samengevat in één cartoon tekening. Het ontwikkelen van een eigen cartoon figuurtje voor exclusief gebruik behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

 

PRODUCT ILLUSTRATIES

Illustraties van uiteenlopende producten, materialen en voorwerpen.

 

 

 

EDUCATIEVE ILLUSTRATIES

Illustraties voor educatief materiaal ter verduidelijking en uitleg van een onderwerp of thema in een duidelijke tekening. Illustratief in een tekening uitleggeven van informatie. Een goede tekening kan lerend werken en kennis toegankelijk maken.

 

 

 

ZWART-WIT ILLUSTRATIES

Illustraties in zwart-wit, 1-kleur of grijstinten. Voor vele toepassingen te gebruiken. Allerlei onderwerpen, voorwerpen en mogelijkheden. Lijn tekeningen, grijstinten, silhouet tekeningen, tekenigen in zwart-wit of één kleur of witte illustraties op een zwarte of gekleurde achtergrond.

 

 

 

Vector illustraties

Vector illustraties zijn illustraties in vlakken opgezet schaduw en diepte wordt gemaakt door gebruik van donkere kleuren en vlakken. Alles in deze illustraties is opgebouwd uit vlakkken. Deze illustraties blijven ook uitvergroot strak en vast van vorm.

 

Photoshop illustraties

Deze illustraties worden eerst handmatig getekend of meteen digitaal opgezet. In photoshop worden kleuren en vlakken toegepast. Kleurgradaties worden ingetekend of digitaal ge-airbrushed. Deze illustraties worden als afbeelding gebruikt net zoals bij een foto, deze illustraties zijn dan ook opgebouwd in pixels.

 

Digitale illustraties

Deze illustraties worden geheel op de computer verwerkt en gemaakt.

Tekeningen of schetsen worden omgezet naar digitale strakke lijnen en vormen zodat een digitale tekening het resultaat is.

 

In principe zijn alle illustraties uiteindelijk digitaal omdat ook handgetekende illustraties digitaal omgezet worden voor verder gebruik bij print of web toepassingen.