EDUCATIEVE PROJECTEN

 


VORMGEVEN VAN EDUCATIEVE MATERIALEN

 

LESMATERIAAL / EDUCATIEVE PROJECTEN

 

Educatieve projecten, vormgeving vanaf ontwikkeling tot realisatie. De vormgeving als toegevoegde waarde bij projecten voor toegankelijkheid en verduidelijking van informatie.

 


Vormgeving educatief materiaal

Het inlezen en begrijpen wat de intentie is van de informatie en dit vertalen naar een ontwerp.

Een basis lay-out voor een overzichtelijke en duidelijke indeling. Tekeningen, illustraties, foto's en schema's ter verduidelijking van de theoretische informatie waar nodig. Maar ook ter onderbreking van een hoeveelheid informatie om rust en overzicht te brengen in teksten.

 

 


 

 

 

lesmappen educatief

 

Mappen educatieve projecten Natuurparken

 

 

 

map en leskaarten project water

 

Educatief project Water

 

 

 

map en leskaarten project omgeving

 

Educatief project Omgeving

 

 

 

map en leskaarten project dieren

 

Educatief project Dieren

 

 

Ontwikkeling van educatief materiaal

Bij de ontwikkeling van educatief materiaal wordt een toegankelijke manier gezocht om informatie over te brengen. Deze informatie overdracht wordt ondersteund door de vormgeving en lay-out.

Al de energie, kennis en aandacht die in het ontwikkelingsproces wordt geïnvesteerd komt met de juiste vormgeving tot bloei en tot zijn recht in het eindresultaat.

 

Uitvoering educatief materiaal

De vorm van de uiteindelijke uitvoering is een belangrijke keuze. Hier wordt gezocht naar een goede combinatie van gebruikersgemak en informatie overdracht. De keuzes die hier gemaakt worden zijn gebaseerd op de hoeveelheid informatie en hoe deze tot zijn recht komt qua uitvoering. Denk hierbij aan formaat, hoeveelheid, pagina's, uitvoering zwart-wit of kleur, afwerkingsmogelijkheden, inbinden, ringbanden, dozen, enz. Uiteraard spelen hier ook de uitvoeringskosten een rol. Afstemmen wat mogelijk is qua uitvoering en de bijbehorende kosten.


 

 

 

Ruime ervaring

Gespecialiseerd en ruime ervaring in vormgeving voor het onderwijs. Lesmaterialen creatief opgemaakt met illustraties en foto's.

 

 

Normale prijzen

Een prijsoverzicht van alle indicatieprijzen.

PRIJZEN

 

 

 

 

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op of vraag offerte aan.