FOTOGRAFIE

 


FOTOGRAFEREN EN GEBRUIK VAN BEELDMATERIAAL

 

FOTO'S / FOTOGRAFIE

 

Het gebruik van fotomateriaal is bij vormgeving van toegevoegde waarde voor de visuele beleving. Een sfeer, imago of gevoel aanspreken met het juiste beeldend materiaal.

  

Fotografie

Het maken van foto's voor allerlei doeleinden. Fotograferen van producten, materialen, sfeer foto's en situaties. Een beeld creëren dat visueel aantrekkelijk, verrassend en uitnodigend is.

 

Fotografie in opdracht

Op zoek naar een bepaald beeld? Een goede foto ter illustratie of ter uitbeelding van een concept. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  

 

Fotografie op locatie

Een fotosessie op locatie is ook mogelijk zodat het benodigde beeldmateriaal op locatie gemaakt kan worden voor bijvoorbeeld een website, brochure of magazine.

 

Fotograferen van producten

Fotograferen van materialen en producten. Product fotografie in bepaalde setting zodat een constant beeld, kwaliteit en eenheid ontstaat. Fotomateriaal kan altijd digitaal bewerkt worden voor een optimaal beeldresultaat.

  

 

Macro fotografie

Fotograferen in super-close-up levert meteen een interessant en fascinerend beeld ongeacht het onderwerp. Ook zeer geschikt voor detail-foto's van producten en materialen.

  

 

Stockfoto's

Gebruik van stockfotografie is ook mogelijk. Stockfotografie is een foto/beeld-bank met vele foto's die tegen vergoeding gebruikt kunnen worden.

 

Eigen Database foto's

Een eigen uitgebreide database foto's met vele uiteenlopende onderwerpen en aangekochte stockfoto's die rechtenvrij te zijn gebruiken bij opdrachten tegen een kleine vergoeding.

 

Bestaand fotomateriaal gebruiken

Indien bestaand fotomateriaal voorhanden is of alleen bestaand fotomateriaal gebruikt kan worden kan het beeldmateriaal vaak geoptimaliseerd of zodanig aangepast worden dat de kwaliteit aanzienlijk verbeterd.

PHOTOSHOPPEN

 

 

 

 

De juiste afbeelding

Fotografie op locatie of in studio en alle fotobewerkingen voor een perfect beeld.

 

 

Normale prijzen

Een prijsoverzicht van alle indicatieprijzen.

PRIJZEN

 

 

 

 

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op of vraag offerte aan.